ONZE MISSIE & VISIE

MISSIE

Een betere samenleving door verbinding en kennisdeling.

VISIE

 • Door bestuurders, managers en professionals te verbinden faciliteert Coincide de publieke sector in het vernieuwen ten behoeve van een duurzame samenleving.
 • In de op maat gemaakte programma’s staan inspiratie en kennisdeling centraal, door middel van het delen van kennis onderling, inspirerende sprekers, bezoeken aan innoverende bedrijven en aan leidende multinationals.
 • Het debat en dialoog tussen de deelnemers onderling is een essentiële basis om kennis en inspiratie te vertalen naar verbetering en vernieuwing.
 • Programma’s variëren van online webinars & discussies, meerdaagse congressen, studiereizen tot debatdiners.
 • Coincide staat voor kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid. We verzorgen zowel de inhoudelijke programmering en logistieke organisatie als de begeleiding van de bijeenkomsten zelf.

KERNWAARDEN

Verbinden, vernieuwen, ontmoeten, kwaliteit, inspiratie, internationaal, service, invloed, onafhankelijk.
Coincide, the place to be

ONS TEAM

Coincide werkt met een klein en krachtig team. Onze programmamanagers beschikken over grote inhoudelijk kennis van publiek maatschappelijk relevante sectoren. We hebben een goed ontwikkelde antenne voor de (soms precaire) ontwikkelingen waarmee deze en andere sectoren te maken krijgen. Onze logistieke specialisten weten de juiste hotels, restaurants, vervoersmiddelen en bezienswaardigheden te vinden, passende bij de groep en de doelstelling van het programma. De ontmoetingen worden gefaciliteerd met een strakke organisatie en een digitaal platform met alle informatie.

ONZE KWALITEIT

ONZE VOORWAARDEN

Coincide heeft voor haar programma’s specifieke voorwaarden opgesteld voor zowel deelnemers als opdrachtgevers. Deze zijn via de volgende link toegankelijk: Algemene voorwaarden Coincide BV

ONZE KWALITEIT

Coincide streeft naar optimale kwaliteit. Ter ondersteuning hiervan zijn wij lid van NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs, en CLC Vecta, de branche organisatie voor Live communicatie. Het keurmerk en gedragscode van de respectievelijke organisaties zijn online te vinden: NRTO gedragscode en CLC Vecta gedragscode.

KLACHTEN

Heeft u een klacht naar aanleiding van een van onze programma’s? Wij vernemen uw klacht graag en komen indien nodig in goed overleg tot een oplossing. Hier vindt u onze klachtenprocedure.

GESCHILLEN

Als lid van de NRTO zijn wij automatisch aangesloten bij de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO. Komen wij er samen niet uit dan kunt u zich richten tot de Commissie Kwaliteitshandhaving NRTO (Papiermolen 34, 3994 DK Houten, info@nrto.nl). De uitspraak van de NRTO is hierbij bindend. Valt het buiten de expertise van de Commissie Kwaliteitshandhaving, zoals mogelijk logistieke en organisatorische onderwerpen, dan zullen wij het geschil voorleggen aan het juridisch loket van CLC-Vecta.

CONTACT

Schrijf een bericht

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen op info@coincide.nl, of te bellen op: 020-6768217

  Argonautenstraat 29
  1076 KK Amsterdam
  The Netherlands

  CONTACT

  Mail: office@coincide.nl
  Tel: +31-20-6768217

  KVK: 34308403
  IBAN: NL33 RABO 0122 7982 60
  BTW: NL 8197 56 076 B01

  CONTACT

  Argonautenstraat 29
  1076 KK Amsterdam
  The Netherlands

  Mail: office@coincide.nl
  Tel: +31-20-6768217

  KVK: 34308403
  IBAN: NL33 RABO 0122 7982 60
  BTW: NL 8197 56 076 B01