MAATWERK

Naast onze eigen initiatieven organiseren wij ook regelmatig studiereizen en bijeenkomsten voor verschillende organisaties. Dit ontzorgt u als opdrachtgever in de voorbereiding en u bent ervan verzekerd dat u tijdens de bijeenkomst of reis zich geheel kan toeleggen op kennisdeling en discussie.

Opdrachtgevers blijken tijdens deze studiereizen veel te kunnen bereiken met hun team en/of klantengroep. Veel succesvolle vernieuwingen in de Nederlandse zorg vinden hun oorsprong in een studiereis onder leiding van Coincide.

Een compleet traject bestaat uit vijf onderdelen, dat geldt zowel voor een buitenlandse reis als voor een nationale bijeenkomst. Het liefst nemen wij u het gehele traject uit handen, of misschien kiest u er voor om ons voor bepaalde onderdelen te vragen.

PROGRAMMA-rood2

INHOUDELIJK PROGRAMMA

We zorgen voor een gedegen inhoudelijk programma. Voordat we de locatie of bestemming kiezen, stellen we eerst de doelstelling vast evenals de kennisbehoefte van de deelnemers. Vervolgens maken onze specialisten een uitgebreide (achtergrond)studie van het betreffende kennisgebied en/of sector in het land van bestemming. Wij boren onze netwerken aan om te bepalen wat de interessantste bedrijven zijn om te bezoeken en welke prominente en inspirerende sprekers we kunnen ontmoeten. Coincide bezoekt alle geselecteerde bedrijven en sprekers vooraf om de doelstelling en de gespreksonderwerpen goed af te stemmen. Bij grotere groepen ontwikkelen we parallel programma’s om de groepsgrootte beperkt te houden en de interactie tijdens de bezoeken te kunnen garanderen. Een uitgebreid programmaboek met alle informatie over de bestemming, de sector, de werkbezoeken en (keynote) sprekers wordt voor vertrek met de deelnemers deldeed. Zo gaat iedereen goed voorbereid op reis.

LOGISTIEKE ORGANISATIE-rood2

LOGISTIEKE ORGANISATIE

Onder logistieke organisatie verstaan we alles wat geregeld moet worden om de bijeenkomst of reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals de aankoop van vlieg-, trein en/of boottickets, het kiezen en contracteren van hotel, vergader-, diner- en lunchlocaties. Ook het lokaal vervoer van en naar de afspraken, een eventuele leisure activiteit en het regelen van cadeaus voor de bedrijven en sprekers behoort tot logistieke kernactiviteiten.

DEELNEMERS-rood2

DEELNEMERS

Wanneer de deelnemerslijst is vastgesteld verzorgen wij alle communicatie over het programma en de logistiek. Daarnaast maken we profielschetsen van alle deelnemers zodat iedereen precies weet wie zijn/haar reisgenoten zijn.

BEGELEIDING-rood2

BEGELEIDING

Om het programma succesvol te laten verlopen, worden de deelnemers, gedurende de reis of het event, begeleid door Coincide. Coincide onderhoudt contact met de bedrijven, professionals en lokale sprekers en gastheren/-vrouwen. Onze specialist houdt de planning in de gaten, stelt deze bij waar nodig en weet hoe te handelen in het geval van calamiteiten. Door de begeleiding kunt u zich concentreren op het programma, de groep uw doelstellingen.

FINANCIEN-rood2

FINANCIËN

Tot slot zijn wij verantwoordelijk voor de afwikkeling van het financiële plaatje. We vragen offertes aan, maken de contracten op, doen de (voor)financiering en regelen de facturering. De factuur kan naar de opdrachtgever, individuele deelnemers of een combinatie daarvan. Sinds april 2012 vallen studiereizen onder de reisbureauregeling waar een apart btw-regime voor geldt. We leggen graag uit wat dat voor u als opdrachtgever of deelnemer betekent.

REFERENTIES

Gedurende onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels vele binnen- en buitenlandse bijeenkomsten georganiseerd voor zorginstellingen en andere organisaties. Opdrachtgevers en deelnemers waarderen onze uitstekende inhoudelijke kennis en de tot in de puntjes georganiseerde bijeenkomsten. Op verzoek delen wij onze referenties met u.

EERDERE OPDRACHTGEVERS