PROGRAMMAMANAGER STUDIEREIZEN & CONGRESSEN ZORGSECTOR

De programmamanager ontwikkelt inhoudelijke programma’s voor hoogwaardige studiereizen en bijeenkomsten voor bestuurders in de zorg. De manager onderhoudt daarbij een netwerk van bestuurders in binnen- en buitenland en voelt zich ook goed bij alle organisatorisch aspecten van een studiereis of event.

MISSIE
Door bestuurders, managers en professionals te verbinden faciliteert Coincide de publieke sector in het vernieuwen ten behoeve van een duurzame samenleving. De verbinding brengen wij tot stand doormiddel van studiereizen, congressen en webinars in binnen- en buitenland. In al onze programma’s staat naast inspiratie en kennisdeling, de dialoog tussen de deelnemers centraal. Wij geloven erin dat verbinding leidt tot vernieuwing, en die verbinding leggen doen we vooral internationaal. We zijn gespecialiseerd in de zorgsector.

FUNCTIE
De programma manager is verantwoordelijk voor een aantal studiereizen en aanverwante evenementen per jaar. Een programma wordt ontwikkeld op basis van actuele kennis van de Nederlandse zorgvraagstukken en ontwikkelingen in het buitenland. Deze kennis bouwt de manager op door online zoeken, lezen en gesprekken vooraf met potentiële sprekers. Dat betekent dat de manager regelmatig op reis is om deze sprekers te ontmoeten en het programma goed voor te bereiden. Het maken van een programma vergt nieuwsgierigheid, creativiteit, associatief vermogen en doorzettingsvermogen. Op basis van en in samenwerking met het bestaande (zorg)bestuurdersnetwerk van Coincide, bouwt de manager aan het samenstellen van de juiste deelnemersgroep. Voor de logistieke organisatie werkt de manager samen met de projectleider logistiek. Als eindverantwoordelijke beschikt de manager naast inhoudelijke kennis over organisatietalent en gaat altijd mee op de studiereis.

COINCIDE
Het kleine en hechte team kenmerkt zich door een mentaliteit van aanpakken, energie, flair en durf. We zijn hands-on en nuchter maar ook sensitief naar elkaar en onze klanten. In het faciliteren van de bestuurders om de zorg te verbeteren zijn we ondernemend en tegelijk dienend. Kernwaarden van Coincide zijn: kwaliteit, integriteit, onafhankelijk, verbinden, vernieuwen, internationaal en faciliteren.

FUNCTIEVEREISTEN
We verwachten van onze nieuwe collega dat zij/hij
– een academisch denk- en werkniveau heeft;
– geïnteresseerd is in de actualiteit en maatschappelijke vraagstukken;
– sociaal gedreven is en commerciële affiniteit heeft;
– schrijfvaardig is ten behoeve van het samenstellen van uitnodigingen en brieven;
– communicatief vaardig op bestuursniveau is;
– stressbestendig is en flexibel in doen en denken;
– een aanpakker is en meerdere projecten tegelijk aan kan;
– representatief is, flair heeft en vertrouwen uitstraalt;
– graag op reis is (ongeveer 10x per jaar, een paar dagen) en graag internationaal werkt.
– vloeiend is in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift; en

ERVARING
– Wij zoeken een senior met voldoende werkervaring om inventariserende gesprekken te voeren met bestuurders tijdens de voorbereidingen en de programma’s zelf. Dan valt te denken aan 7 tot 15 jaar werkervaring.
– Eerdere ervaring met het organiseren van congressen of reizen blijkt een goede basis te zijn.
– Affiniteit met de zorgsector is een pré.

COINCIDE BIEDT
– maatschappelijke betekenis in je werk;
– interactie met inspirerende bestuurders en leiders in de zorg;
– een combinatie van inhoud en organiseren;
– internationale omgeving en veelvuldig reizen (als het weer mag);
– ondernemerschap en verantwoordelijkheid voor eigen projecten;
– een hecht en leuk team op een heerlijke werkplek in Amsterdam Zuid;

PROCEDURE
We ontvangen graag een korte motivatiebrief en een CV voor 25 juni 2021. Deze graag sturen naar dorrit.gruijters@coincide.nl
De eerste kennismaking is een online gesprek van 30 minuten kort na de sollicitatie.
De tweede ronde vindt op het kantoor in Amsterdam plaats. Het uitwerken van een casus maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
We hopen dat de kandidaat op 1 september 2021 kan starten. We starten daarom de kennismakingsgesprekken al voor de deadline.

VACATURE

https://coincide.nl/wp-content/uploads/2021/06/Programma-Manager-Studiereizen-en-Congressen-Zorgsector-1.pdf