Preventiereis – Kopenhagen
4 – 6 november 2020

Om echt een omslag te bereiken van ad hoc preventieve initiatieven, naar een breed gedragen, integraal preventiebeleid, is meer nodig. Maar wat zijn de noodzakelijke volgende stappen? Wat hebben we van elkaar nodig en waar kunnen we elkaar vinden? Zijn er partijen die in de lead zijn en op wie kunnen de kosten verhaald worden? Welke initiatieven werken en welke niet?

Om dit soort vragen te kunnen beantwoorden en samen aan de slag te gaan is er tijd en ruimte nodig om de verschillende initiatieven te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Niet de onderhandeling tussen verschillende belangen als uitgangspunt, maar juist het gesprek met elkaar. Bestuurders en beslissers die zich hard maken voor gezondheid zijn daarom uitgenodigd voor deze driedaagse studiereis.

De bestemming dit jaar is Kopenhagen; het hoofdkwartier van het wereldwijde Healthy Cities Network en een stad met enorme ambities en een tal aan inspirerende en innovatieve initiatieven op gebied van gezond leven.

Bent u nieuwsgierig naar de reis en werkzaam als bestuurder of beslisser in het vakgebied, neemt u dan contact op.

Contactpersoon en delegatieleider:
Marleen van Essen, programma directeur Coincide
marleen.vanessen@coincide.nl