OVER ONS


Sinds 2003 organiseert Coincide studie- en kennisbijeenkomsten. Het Latijnse co-in-cidere betekent ‘samen-(in)vallen van personen, ideeën en gebeurtenissen’. In het Engels staat coincide voor: ‘to occupy the same relative position’, ‘to happen at the same time’ of ‘to agree exactly, as in opinion’.

Kortom: Coincide BV brengt mensen samen in plaats, tijd en opinie.


Coincide werkt altijd op het kruispunt van vernieuwing en kennisuitwisseling. Wij zijn marktleider in het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten van besluitvormers in diverse sectoren. Onze (meerdaagse) kennisprogramma’s vinden overal ter wereld plaats. Eerder gingen we naar België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Groot Brittannië, Ierland, India, Japan, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje, Turkije, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.
parallax background

ONS TEAM


Coincide werkt met een klein en krachtig team. Wij beschikken over grote inhoudelijk kennis van diverse topsectoren, vooral van de Nederlandse – en internationale zorgmarkt en de Mobiliteitssector. We hebben een goed ontwikkelde antenne voor de (soms precaire) ontwikkelingen waarmee deze en andere sectoren te maken krijgen. Onze logistieke specialist(en) weten de juiste hotels, restaurants, vervoersmiddelen en bezienswaardigheden te vinden, passend bij de groep en doelstelling van het programma.

KOM JIJ ONS VERSTERKEN?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in ons enthousiast en gezellig team? Wij hebben
momenteel de volgende vacatures:
LEES MEER