MOREGOLF

MEER MENSEN IN BEWEGING

Met MoreGolf kan je spelen op verschillende banen tegen een vast tarief van 350 euro.

MOREGOLF VOOR DE ZORG

Coincide Moregolf biedt een golfabonnement aan specifiek voor de zorgsector en beoogt de golfvereniging van de zorgsector te zijn. Bestuurders, managers, specialisten en alle medewerkers uit de zorgsector kunnen lid worden en ontvangen in 2021 een aantrekkelijke introductiekorting op het al aantrekkelijke abonnementstarief.
Meer informatie over MoreGolf en hoe het werkt staat op de MoreGolf website

VERNIEUWEN DOOR VERBINDEN

Door verbinden faciliteert Coincide het proces van vernieuwen en verbeteren. Voor MoreGolf leden werkzaam in de zorg organiseert Coincide kleinschalige evenementen waarbij spelers uit verschillende disciplines bij elkaar komen. Door samen te spelen, leren we elkaar beter kennen en kunnen we samen vernieuwen. We nodigen leden uit voor kleine toernooitjes en gezelligheidswedstrijden.

LIDMAATSCHAP

MoreGolf gaat van start per 1 april 2021 en in het eerste jaar is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Werknemers uit de zorg betalen 350 euro in 2021.

BEDRIJFSKORTING

Mentaal en fysiek en gezonde werknemers zijn meer tevreden en leveren betere prestaties. Willen 5 collega’s of meer lid worden, neem dan contact op met MoreGolf voor een lidmaatschap op maat voor uw organisatie. Werkgevers kunnen een sportabonnement aanbieden via een fiscale regeling of binnen de werkkostenregeling.

MISSIE

Meer mensen in beweging.
Gezondheid en preventie is het adagium van dit decennium. De preventieakkoorden hebben het belang van een gezonde levensstijl op de maatschappelijke agenda gezet en de covid-19 pandemie heeft het belang van gezond leven benadrukt.

Golf is een gezonde manier van bewegen. Met een rondje golf van 18 holes loopt een speler 8 tot 10 kilometer in een ontspannen en sociale sfeer. Golf zorgt voor lichamelijke beweging en geestelijke ontspanning in ons drukke dagelijkse leven.

  • Door de golfsport te bevorderen brengt MoreGolf meer mensen in beweging.
  • Door de variatie en flexibiliteit van het MoreGolf abonnement wordt de golfsport aantrekkelijker en toegankelijker voor meer mensen die niet verbonden willen zijn aan een golfbaan maar wel regelmatig willen spelen.
  • MoreGolf creëert speciale aanbiedingen en kleinschalige events voor de zorgsector om het voor deze groep extra aantrekkelijk te maken. Practice what you preach.

.