INSCHRIJVEN & INFORMATIE

Volledige programma
U kunt via deze link de uitnodiging downloaden.

Deelnemers
We zorgen voor een krachtig en gebalanceerd deelnemersveld bestaande uit zo’n 30 tot 40 bestuurders en directieleden met vastgoed en wonen in hun portefeuille. Deelnemers vertegenwoordigen woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, verzekeraars en landelijke organisaties. Aangevuld met beleggers, ontwikkelaars en kennisinstituten.

Kwaliteit & PE punten
Coincide streeft naar optimale kwaliteit en volgt de gedragscode van NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs. Alle programma’s worden gemonitord en geëvalueerd op geleverde kwaliteit en toegevoegde waarde. Coincide is gecertificeerd door NRTO als erkend opleidingsinstituut en heeft aan deze Masterclass 60 PE-punten toegekend bij volledige deelname.

Kosten & inschrijving
Maximaal 45 bestuurders kunnen deelnemen. Bij toelating wordt gelet op een evenwichtige samenstelling van de deelnemersgroep.

Het is alleen mogelijk om voor de gehele Masterclass in te schrijven. Uitwisseling van kennis en het bouwen van vertrouwen onderling is een essentieel onderdeel van de toegevoegde waarde. De deelnameprijs voor het gehele programma van in totaal 9 studiedagen is €5.750 voor non-profit organisaties en €8.775 voor private partijen. De prijs is inclusief alle reis- en verblijfskosten en is inclusief niet verrekenbare btw volgens de reisbureauregeling.

Wethouders wordt de mogelijkheid geboden om alleen aan de strategiesessies in Nederland deel te nemen wel/niet gecombineerd met één studiereis.

Non-profit organisaties kunnen een aanmelding delen binnen een organisatie waarbij beide deelnemers deelnemen aan de strategiesessies in Nederland maar de studiereizen verdelen.

Als u geïnteresseerd bent in deelname dan kunt u contact opnemen met:

Dorrit Gruijters, directeur Coincide BV
E-mail: dorrit.gruijters @ coincide.nl

Laurien Herweijer, projectmanager Coincide BV
E-mail: laurien.herweijer @ coincide.nl